Logo

+

Logo

Od 1. 1. 2023 došlo ke sloučení subjektů Dětské centrum Zlín, p. o. a Centrum poradenství pro rodinné a partnerské vztahy.

Všechny služby tak nyní najdete pod jednou organizací Poradenské a krizové centrum, p. o.

Pokračovat na web
Poradenské a krizové centrum, p. o.

Zůstat na webu Dětské centrum Zlín, p. o.

Aktuality

Hory Bory 2019

30. 9. 2019

Pracovníci a přátelé Dětského centra se 14.-15. 9. zúčastnili štafetového závodu Hory Bory 2019. Cílem akce bylo zviditelnění organizace a předání informací o její činnosti. 

Všem deseti běžcům se podařilo úspěšně ukončit závod, ale také získat pro naše centrum finanční dary od několika sponzorů. 

Tímto bychom chtěli poděkovat firmám Greiner packaging Slušovice (10.000 Kč), Noventis (10.000 Kč) a Ekome (10.000 Kč) za jejich štědrý příspěvek. Dále děkujeme agenturám ZELENKA, Pria a Little Greta za podporu při propagaci této akce. 

Nesmíme zapomenout také poděkovat manželům Kloudovým, panu Skovajsovi, paní Mikuláškové a dalším, kteří se rozhodli podporovat naši práci pravidelnými měsíčními příspěvky.

Děkujeme za podporu i vám všem, kteří jste s námi přípravu a průběh celého závodu prožívali prostřednictvím našich sociálních sítí. Pokud vás zajímají záběry přímo ze závodu podívejte se na náš Facebook a Instagram. 

 

Skip to content